SULTANBET561 MUSTAFA CENGİZ’DEN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER!

Styreleder for den gulrøde klubben, Mustafa Cengiz, sa at han ennå ikke har tatt en avgjørelse om han vil være presidentkandidat i den ekstraordinært valgte generalforsamlingen. Mustafa Cengiz kom med uttalelser til pressen etter møtet i Clubs Association Foundation.

Her er uttalelsene fra Mustafa Cengiz;

Når det gjelder styrets beslutning om å avholde valget 19.-26. desember, Mustafa Cengiz “Selvfølgelig skulle vi holde en pressekonferanse og overlevere dokumentene. Vi jobbet hardt. Etter Istanbul dro han til Ankara. Ankara undersøkte mange. Vi ble offisielt informert om at møter med oppmøte ikke ville være tillatt. Men det er veldig interessant at det var noen som ikke engang trodde det. Vi spurte om representantskapet om han har vakt. Vi fikk et offisielt skriftlig svar om dette, at rettsprosessen skulle avventes. Selv rapporten ble ikke lest, og det ble begått et stort vedtektsbrudd. Vi er lei av disse frigjøringsfellene i prosessen “

“Ingen beslutning er tatt ennå!”

Når det gjelder spørsmålet om han vil bli kandidat igjen for den gule og røde klubben, må Mustafa Cengiz “La meg si dette om jeg vil være kandidat. Siden 7. mai har ingen spurt meg om helsen min i slike offisielle miljøer. Jeg sier ikke til bebreidelse, helt naturlig. Hvis du er syk, hva gjør du her uansett. Hvis du skal tjene, vil du være sunn. Prosessen min går bra akkurat nå, men ingen kan bestemme når gjerningen forfaller. Jeg elsker det så mye jeg kan. Dette virker absurd når du ser på det utenfra. Jeg er verken i stand til å kjempe, ikke å gå inn i politikken eller å evaluere det kommersielt. Jeg er allerede en tjenestemann. Faget mitt er administrator. Jeg prøver å klare meg best mulig. Jeg har ikke tatt noen avgjørelse. Hvis du ser på familien min og legene mine, vil de at jeg skal slutte siden den siste oppløsningen. Men vi er ute etter en kjærlighet “ svarte.

Mustafa Cengiz “De er alle verdifulle mennesker, de er alle fra Galatasaray. Vi vil at det skal skje enda mer. Fordi bevegelsen er på den ene siden handling. Det viser at det er dynamikk. Jeg håper at vi ønsker et valg 26. desember senest på datoene vi har spesifisert, fordi Det er en seksjon som mener at vi motstår slik at vi ikke avviser. Konkurrer sammen. Vi åpner Er Square “ brukte uttrykk.

tipobet giriş adresinden platforma kayıt olarak %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz.

About TİPOBET KAYIT
tipobet canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir.

35 Comments on SULTANBET561 MUSTAFA CENGİZ’DEN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: