SUPERBAHİS630 MUSTAFA CENGİZ’DEN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER!

Styrelederen for den gule og røde klubben, Mustafa Cengiz, sa at han ennå ikke har tatt en avgjørelse om han vil være presidentkandidat i den ekstraordinært valgte generalforsamlingen. Mustafa Cengiz kom med uttalelser til pressen etter møtet i Clubs Association Foundation.

Her er uttalelsene fra Mustafa Cengiz;

Når det gjelder styrets beslutning om å avholde valget 19. – 26. desember, må Mustafa Cengiz Selvfølgelig skulle vi holde en pressekonferanse og gi dokumentene. Vi prøvde hardt. Etter Istanbul dro han til Ankara. Vi ble offisielt informert om at møter med fremmøte ikke ville være tillatt. Men det er veldig interessant at det var noen som ikke engang trodde det. Vi spurte om representantskapet om han er på vakt. Vi mottok et offisielt skriftlig svar om dette, at rettsprosessen skulle ventes. Så du vet at representantskapet har ansvaret. Selv rapporten hans ble ikke lest, og det ble begått et stort vedtektsbrudd.

Ingen beslutning er tatt ennå!”

Når det gjelder spørsmålet om han igjen vil være kandidat for den gule og røde klubben, må Mustafa Cengiz La meg si dette om jeg vil være kandidat. Siden 7. mai har ingen spurt meg om helsen min i slike offisielle miljøer. ‘Hvordan er situasjonen din?’ Jeg sier ikke til bebreidelse, helt naturlig. Hvis du er syk, hva gjør du her uansett. Hvis du skal tjene, vil du være sunn. Prosessen min går bra akkurat nå, men ingen kan avgjøre når gjerningen forfaller. Dette virker absurd når du ser på det utenfra. Jeg er verken i posisjon til å kjempe, og vil heller ikke gå inn i politikken, og jeg har heller ikke en situasjon for å evaluere det kommersielt. Jeg er allerede tjenestemann. Profesjonen min er administrator. Jeg prøver å klare meg på best mulig måte. Jeg har ikke tatt noen avgjørelse. Hvis du ser på familien og legene mine, vil de at jeg skal slutte siden den siste oppløsningen. Men vi er ute etter en kjærlighet svarte.

Mustafa Cengiz De er alle verdifulle mennesker, de er alle fra Galatasaray. Vi vil at det skal skje enda mer. Fordi bevegelsen er på den ene siden handling. Det viser at det er dynamikk. Jeg håper at vi ønsker et valg 26. desember senest på datoene vi har spesifisert, fordi Det er en seksjon som mener vi motstår slik at vi ikke avviser. Konkurrer sammen. Vi åpner Er Square brukte uttrykk.

tipobet giriş kaçak iddaa firması sayesinde haftanın 7 günü kazanç sağlayabilirsiniz.

Informazioni su TİPOBET KAYIT
tipobet canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir.

25 Commenti su SUPERBAHİS630 MUSTAFA CENGİZ’DEN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER!

Leave a Reply

L'indirizzo email non sarà pubblicato.


*