BETBABA100 ‘FATİH TERİM’E DAHA FAZLA YETKİ VERİLMELİ!’

Ozan Korkut, som kunngjorde sitt kandidatur til Galatasaray Club-presidentskap, var gjest i TRT Radio 1. Ozan Korkut la vekt på at Fatih Terim skulle få mer autoritet i valgløftet sitt:

Fatih-begrepet er en veldig erfaren Galatasaray-ansatt. Når jeg blir president, vil jeg gi ham et mandat i Galatasaray Sportif AS så vel som treneren. Jeg må forklare den økonomiske situasjonen for læreren, vi må gå på akkord med dette. Fatih Terim er mer enn en lærer for oss. Den sterke presidenten, ikke presidenten, er av stor betydning. Presidenten som kommer innenfra Galatasaray, tar de rette bestemmelsene og har det beste laget, er den sterke presidenten

Ozan Korkut, som også kritiserte Mustafa Cengizs administrasjon, Jeg synes ikke Mustafa Cengiz-administrasjonen var vellykket, det er derfor jeg ikke løslater ledelsen. Jeg sa 3 forskjellige artikler på generalforsamlingen. Er Galatasarays prinsipper og rettigheter godt representert? Det er en feil i denne forstand. Hvor mange av de nevnte prosjektene ble gjort før valget? Bare noen få av de 30 prosjektene ble gjort. Hvis inntekt ikke genereres, vil de ikke bli overført. Hva er fremtidens plan trukket til oss? Jeg ga ikke ut det fordi disse varene ikke var nok. brukt.

tipobet giriş aşaması sonrası hızlı kazançlar sağlayacak işlemleri kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.

A propos TİPOBET KAYIT
tipobet canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir.

24 commentaires sur BETBABA100 ‘FATİH TERİM’E DAHA FAZLA YETKİ VERİLMELİ!

Leave a Reply

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.


*