BETBOO868 TRABZONSPOR’A ABDULLAH AVCI REÇETESİ

Han skilte seg med den burgunderblå ledertreneren Eddie Newton. Etter denne separasjonen ble Abdullah Avcı ny trener i Trabzonspor.

Alle lurte på hva som ville endret seg i Trabzonspor etter at Abdullah Avcı ble ny trener. Det fant sted samtaler mellom administrasjonen og Abdullah Avcı. Bak kulissene til disse samtalene ble nådd. Det er blant informasjonen at den erfarne læreren utarbeidet en veldig omfattende presentasjon spesielt om systemet hans.

Her er stien Abdullah Avcı vil følge i Trabzonspor;

Trabzonspor på fotsporene til gigantiske klubber

Abdullah Avcı, som tidligere sendte sine assistenter til verdensklubber som Barcelona, ​​Real Madrid og Manchester City, hadde som mål å følge veien akkurat som disse klubbene. Trabzonspor vil bruke samme metode.

Center for fysisk ytelse

Abdullah Avcı hadde etablert et ‘Actor Performance Laboratory’ i Başakşehir. 10 eksperter i feltet bestemte hvor mye belastning som skulle spilles på hvilken spiller og hvilket emne. Hver spiller jobbet med individuelle treningsprogrammer i henhold til skaderisikoen. Dermed økte nesten alle prestasjonene, og skadeproblemene ble minimert. I begynnelsen av sesongen etablerte Trabzonspor også et ‘Physical Performance Center’ og hentet eksperter fra England. Hunter vil utvikle dette systemet i Trabzonspor.

Ikke uten infrastruktur

Den erfarne treneren vil følge situasjonen til spillerne i Trabzonspor-infrastrukturen nøye. Abdullah Avcı, som vil jobbe i samsvar med klubbens filosofi, vil også arbeide med integrering av talentfulle og kompetente navn i A-laget på kort tid.

Trabzonspor som konkurrerer hver sesong

Abdullah Avcı, som forklarte ledelsen med denne presentasjonen sin plan, system, arbeidsdisiplin og forståelse og fikk vite at hans uttrykk er høyt verdsatt, har allerede brettet opp ermene for å skape en Trabzonspor som vil være i mesterskapsløpet hver sesong. Den fantastisk vellykkede læreren vil begynne å jobbe med Burgund-Blue-teamet i dag for å gjøre alle disse målene oppfylt.

tipobet giriş yaparak güvenilir kaçak iddaa sitesinde kazanç sağlayacak işlemler yapabilirsiniz.

About TİPOBET KAYIT
tipobet canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir.

34 Comments on BETBOO868 TRABZONSPOR’A ABDULLAH AVCI REÇETESİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: