BETBABA100 FATİH TERİM’DEN TAKIM TOPLANTISI!

Coronavirus fortsetter å vise sin effekt raskt i vårt land. Mange aktiviteter som sport, kunst, utdanning … stoppet på grunn av Covid 19. Klubber ble også påvirket negativt av dette.

I tillegg til coronavirus, gir skader og spillere som er slitne fra landslaget også trenere en veldig vanskelig tid å bygge en tropp. Galatasaray-trener Fatih Terim er også blant trenerne som møtte denne vanskeligheten.

Fatih Terim møtte sine spillere mens forberedelsene til Kayserispor fortsatte. Begrepet appellerer til spillerne “Hvis vi klarer å være på banen, spiller det ingen rolle hvem som spiller. Så lenge vi blir et lag, kan vi overvinne alt. Derfor setter vi opp disse store troppene, hvis hver av vennene våre tetter gapet til en annen, så kommer suksess” han snakket.

Fatih Terim, som ser på hver kamp som den mest kritiske testen, fortsetter å analysere Kayserispor og konsulterer sine assistenter om de beste 11 han kan ta på banen. En av sakene på agendaen på gårsdagens møte var hvilke unge som kan inkluderes i 11 uten å forstyrre lagspillet. Det ble hevdet at unge mennesker vil få vekt i øvelsene gjennom hele uken.

tipobet giriş işleminizi mobil olarak da yapabiliyorsunuz.

About TİPOBET KAYIT
tipobet canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir.

33 Comments on BETBABA100 FATİH TERİM’DEN TAKIM TOPLANTISI!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*